Nektere moznosti vyuziti elektronickych zdroju v procesu skolni i mimoskolni edukace - Zlamal, Jiri (e-Pedagogium, 2004)
Vyuziti elektronickych zdroju pro zkvalitneni vyuky.Autor se v textu zabyva nekterymi moznostmi vyuziti elektronickych zdroju v procesu skolni i mimoskolni edukace s cilem jejiho zkvalitneni. Popisuje soucasne moznosti pocinaje vyuzitim elektronickeho textu a nasledne uplatnenim multimedialni vyuky a elektronickych diskusi. Stranou nezustavaji psychologicke bariery provazejici vyuziti modernich metod. Duraz je kladen na posileni role zaka v pedagogickem procesu a jeho aktivni zapojeni se do nej.
Keywords: Autorske pravo; domovska stranka; elektronicke diskuse; elektronicke technologie; elektronicke zdroje; multimedialni vyuka; nastroje; prace s elektronickym textem